Петима автори от Кубрат са включени в националната антология на Конфедерацията на българските писатели

   Излезе от печат една от националните антологии на Конфедерацията на българските писатели „Под лъчите на слънцето - 4“, събрала в себе си над сто имена на талантливи български творци и техните близо триста творби, съобщава вестник „Екип 7“. На страниците на сборника са поместени разкази, епиграми, сатирични стихотворения, афоризми и карикатури. Участващите членове на КБП са от всички клонове в страната.
   КБП - клон Кубрат се представя достойно с петима автори. Това са Димитър Атанасов, Искра Антонова, д-р Красимир Манолов, Сара Асенова и Жени Славска. Те участват с епиграми, карикатура, сатира и поезия. Други участници от град Кубрат са членовете на ХК „Жарава“- Стоян Черников и Здравко Вутов.
   Съставител на „Под лъчите на слънцето - 4“ е всеотдайната и талантлива Валентина Панова, председател на КБП - клон Враца. Рецензент на алманаха е председателят на Конфедерацията на българските писатели господин Станислав Марашки, а членове на редколегията са д-р Анета Дилова и доц. д-р Златка Петрова, главен редактор.

 

Назад