МКБППМН с поздравителен адрес към „Випуск 2017” на ПГ - Кубрат

   По покана на директора на ПГ - Кубрат, И. Николова, секретарят на МКБППМН - Кубрат, присъства на тържественото изпращане на поредния випуск на професионалната гимназия. Учители и ученици, казаха „Сбогом приятели” на зрелостниците. Пищен сценарий, състоящ се от модно ревю от бъдещи моделиери – технолози, поздравителни слова от директора и гостите на събитието, награждаване на зрелостниците в различни категории и музикален поздрав от танцьорките от клуб „Танцувай с мен” с ръководител Е. Николова, допринесе за настроението в залата. Заместник-кметовете – Ж. Пойраз и О. Мехмед, общински съветници, учители, директори, гости от общинската администрация и родители уважиха изпращането на Випуск-2017 на професионалната гимназия.
   Поздрав към зрелостниците отправи секретарят на МК - Н. Карагьозова, в което се казва: „Уважаеми зрелостници, честито завършване и на добър час в новите Ви начинания. Загърбвате един наситен със спомени и емоции период, в който учители и ученици сте били заедно в усвояването на знания, умения и опит. Успехите са нужни за всеки не само защото градят самочувствие. Те дават увереност във възможностите, уравновесеност в преценките, баланс в поведението и удовлетворение. Успявайте и не спирайте да мечтаете, и винаги помнете учителите, направили много за Вас.”

   МКБППМН - Кубрат

 

 

 

МКБППМН с поздравителен адрес към „Випуск 2017” на ПГ - Кубрат МКБППМН с поздравителен адрес към „Випуск 2017” на ПГ - Кубрат МКБППМН с поздравителен адрес към „Випуск 2017” на ПГ - Кубрат

Назад