Пресцентър

Поздравителен адрес от кмета на община Кубрат Алкин Неби по случай 22 септември - Ден на Независимостта на България
Скъпи съграждани,
На днешния ден – 22 септември, честваме обявяването на независимостта на България.
В този знаменателен ден отправям към всички вас пожелание да бъдете горди българи и да вярвате в силата на българския дух.
Дата на публикуване: 22.09.2023 г.
Повече информация...Кубрат отбеляза 115 години от обявяването на независимостта на България
Жителите на Кубрат и местната общественост в лудогорския град отбелязаха с празнична програма 115 години от Независимостта на България.
Дата на публикуване: 22.09.2023 г.
Повече информация...Доброволците към МКБППМН-Кубрат с мил и подкрепящ жест към деца в конфликт със закона по случай първия звънец
Кубратските жерави полетяха към СПИ - с. Варненци по случай първия звънец.
„Един ден без джобни - превенция чрез добротворчество“ посвети новата си проява за деца в конфликт със закона. Благотворителната кауза на кубратските емпатисти, която още с първата си проява през месец януари тази година (посещение в АГ-отделение на УМБАЛ-Кубрат по случай Бабинден) грабна и спечели сърцата на мнозина, продължава със своите изненади.
Дата на публикуване: 20.09.2023 г.
Повече информация...Първият училищен звънец удари и в град Кубрат
Новата учебна година бе тържествено открита първо в най-голямото училище на територията на община Кубрат - СУ "Христо Ботев". На тържествената церемония присъстваха председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, заместник-кметовете на община Кубрат – Женифер Пойраз и Мирослав Йорданов, десетки ученици, учители, родители и близки.
Дата на публикуване: 18.09.2023 г.
Повече информация...Съобщение за кампанията “Да изчистим България заедно”
Уважаеми жители и гости на Община Кубрат,
Уведомявамe Ви, че Община Кубрат се включва и подкрепя кампанията на bTV „Да изчистим България заедно“, и да бъдем част от добрия пример.
Призоваваме всички към една обща кауза - да изчистим района на жилищата си, търговските обекти, градинки, паркове и зелени площи, и да покажем, че красотата и уюта се постигат с общи усилия, и заедно можем повече.
Дата на публикуване: 15.09.2023 г.
Повече информация...Емпатистите поздравиха служителите от РСПБЗН-Кубрат
В навечерието на 14 септември - професионалният празник на българския огнеборец, доброволците към местната комисия посетиха на 13 септември местната пожарна и връчиха поздравителен адрес по случай утрешния им празник. Доброволците Мелиса, Симге и Акън бяха посрещнати радушно от Юлиян Йорданов, който им създаде и много положителни емоции.
Дата на публикуване: 13.09.2023 г.
Повече информация...Архив Пресцентър