Пресцентър

Проведено заседание на Общински съвет - Кубрат на 29.02.2024 г.
Общинският съвет в Кубрат проведе редовно заседание, на което бяха предложени и гласувани общо 12 докладни записки. Още в началото на заседанието служители от Дневния център за пълнолетни лица с увреждания (ДЦПЛУ) в град Кубрат поздравиха всички присъстващи в навечерието на 1 март с пожелания за здраве, щастие и много късмет.
Дата на публикуване: 29.02.2024 г.
Повече информация...Бюлетин за планови прекъсвания на Електроразпределение Север АД
В периода 05.03.2024 г. - 07.03.2024 г. от 09:00 ч. до 15:30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде прекъснато електрозахранването в района на с. Савин.
Дата на публикуване: 29.02.2024 г.
Повече информация...Клуб „Емпатия и ЦНСТ „Мечта“ – Тутракан за пети пореден път преживяха силни емоции в последния ден на февруари
Добротворците, сред които деца, родители и партньори на местната комисия за пети пореден път организираха посещение при 12–те деца от ЦНСТ „Мечта“-Тутракан по случай наближаващите пролетни празници. Събитието, което се проведе в последния ден на месец февруари 29.02.2024 г. ще се запомни с приятното и полезно време, което размениха домакини и гости.
Дата на публикуване: 29.02.2024 г.
Повече информация...С флашмоб първокласници от Кубрат отбелязаха Деня на розовата фланелка
Първи „б“ клас при СУ „Христо Ботев“ с класен ръководител Шенал Исмаил и родителския актив в началото на учебната година дадоха смела заявка, че превенцията ще присъства през целия начален етап на образование при тях и са убедителни, като организират конкретни събития в сътрудничество с местната комисия за да поддържат сравнително спокоен климат в класната стая, в която децата непрекъснато са поощрявани да си сътрудничат и помагат вместо конкурират.
Дата на публикуване: 29.02.2024 г.
Повече информация...Благодарствената инициатива „В памет на Баба“ на емпатистите от Кубрат получи подкрепа от Пирдоп и Германия
Благодарствена инициатива посветена на „скъпите Баби“, с които всяко дете е свързано през детството реализираха в навечерието на първи март емпатистите с големи сърца от кубратската комисия. Месец март, който е щедър откъм празници създава прекрасна възможност за добротворчество, едно от любимите занимания на доброволците към местната комисия.
Дата на публикуване: 28.02.2024 г.
Повече информация...Покана за тържествено честване на 3 март - Национален празник на Република България
Уважаеми съграждани,
Община Кубрат кани всички жители и гости на град Кубрат на тържествена церемония по повод 146 години от Освобождението на България, която ще се проведе на 3-ти март 2024 година от 11:00 часа на площад "Възраждане". Събитието ще включва издигане на националния флаг и поднасяне на венци и цветя пред паметника на Васил Левски в града.
Дата на публикуване: 28.02.2024 г.
Повече информация...Архив Пресцентър