Пресцентър

Кубрат отбеляза 114 години от обявяването на Независимостта
Местната общественост в град Кубрат отбеляза с тържествена програма 114 години от обявяването на Независимостта на България.
Дата на публикуване: 23.09.2022 г.
Повече информация...Поздравителен адрес от кмета на община Кубрат Алкин Неби по случай 22 септември - Ден на Независимостта на България
Уважаеми жители на община Кубрат,
На 22 септември отбелязваме едно от най-знаковите събития в нашата история – обявяването на Независимостта на България. Пътят за постигането й е дълъг, осеян е с трудности, но той не разколебава нашите упорити и решени на всичко предци, водени от кураж и устрем за независимост и единение.
Дата на публикуване: 21.09.2022 г.
Повече информация...Секретарят на МКБППМН-Кубрат с жест към НЧ „Мевляна-2012“ - гр. Добрич
НЧ „Мевляна-2012“ - гр. Добрич е сред новите партньори на кубратската местна комисия. В края на този месец културната институция отбелязва рождението на Мевляна Джалал ад-Дин Мухаммад Руми - великият ислямски мистик, поет и проповедник, който днес е един от най-четените поети из целия свят.
Дата на публикуване: 21.09.2022 г.
Повече информация...Покана за тържествено честване на 22 септември - Деня на Независимостта на България
На 22-ри септември 2022 г., отбелязваме едно от най-знаковите събития в нашата история – обявяването на Независимостта на България.
Дата на публикуване: 20.09.2022 г.
Повече информация...Обявление от Общинска служба по земеделие - Кубрат
На основание чл. 74, ал. 3 и 4 от Правилника за прилагане на Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, уведомяваме собствениците и ползвателите на земеделски земи, че във връзка със сключването на споразумения за ползването на масивите за стопанската 2022/2023 година за землищата Медовене, Савин и Севар на територията на община Кубрат, област Разград са изготвени проект на карта на масивите за ползване и регистър на имотите към нея.
Дата на публикуване: 20.09.2022 г.
Повече информация...Служители на Община Кубрат се включиха в „Да изчистим България заедно“
Служителите на Общинската администрация в град Кубрат, водени от кмета г-н Алкин Неби, се включиха, в не една, а в цели две кампании по почистване, като едната от тях беше и национална.
Дата на публикуване: 19.09.2022 г.
Повече информация...Архив Пресцентър