Пресцентър

Празник на децата в Кубрат
И тази година Община Кубрат отбеляза подобаващо празника на децата – 1-ви юни, превръщайки го във вълшебен и приказен ден, който ще остане в сърцата на всички малчугани от града и населените места в общината.
Дата на публикуване: 01.06.2023 г.
Повече информация...Община Кубрат с нов тригодишен международен сертификат по информационна сигурност
Община Кубрат приключи успешно дейността по внедряване на Система за управление на информационната сигурност (СУИС) съгласно международния стандарт БДС EN ISO 27001:2017 и на 29 май 2023 получи официалният сертификат под номер 44783/149-359-SI за нов тригодишен период.
Дата на публикуване: 01.06.2023 г.
Повече информация...МКБППМН-Кубрат организира интерактивна среща сред петокласници в Кубрат
МКБППМН-Кубрат организира интерактивна среща сред петокласници на тема: „Управление на класната стая - от хаос към позитивна дисциплина“.
Дата на публикуване: 31.05.2023 г.
Повече информация...Покана по случай 1 юни - Ден на детето
1 юни - Международен ден на детето, е едно от най-вълнуващите и очаквани събития за децата в целия свят. И Община Кубрат не прави изключение, канейки всички малчугани от града и общината да се присъединят за един незабравим детски празник в прекрасния Градски парк "Омол". Този специален ден, изпълнен със забавления, смях и безкрайна радост, ще се проведе на 1 юни 2023 г. от 10:00 часа.
Дата на публикуване: 31.05.2023 г.
Повече информация...Кубрат ще бъде домакин на финалите по хандбал за ученици
Град Кубрат ще бъде спортната сцена на най-големите финали по хандбал за ученици от 5-ти до 7-ми клас за 2023 година. Това важно събитие се организира под патронажа на Министерството на образованието и науката, Министерството на младежта и спорта, Българската асоциация "Спорт за учащи", Регионалния инспекторат по образованието в Разград и Областния клуб за спорт в училище - Разград.
Дата на публикуване: 31.05.2023 г.
Повече информация...В Кубрат разиграха аварийна ситуация в детската ясла
В Кубрат се проведе учебна тренировка в Детската ясла "Мир", в рамките на Общинския план за защита на населението при бедствия и аварии. Тренировката имаше за цел да провери готовността на екипите от "Гражданска защита" на Общината, Районната служба за противопожарна безопасност и защита на населението в Кубрат, за организиране и изпълнение на спасителни и неотложни аварийно-възстановителни действия.
Дата на публикуване: 29.05.2023 г.
Повече информация...Архив Пресцентър