Пресцентър

   Кубрат празнува подобаващо 24 май
   Празникът на град Кубрат и Деня на Светите братя Кирил и Методий, на Българската азбука, просвета и култура започна на 24 май в 10.00 ч. с издигането на Националния флаг на Р България и знамето на града. Кубрат отбелязва 73 години от обявяването си за град, а читалището в общинския център – 131 години от основаването си.
   Дата на публикуване: 25.05.2022 г.
   Повече информация...   Ръководството на Община Кубрат с награди за изявени ученици и млади хандбалисти
   75 ученици от учебните заведения в община Кубрат и един шампионски хандбален отбор от Кубрат получиха грамоти и парични награди в навечерието на 24 май – Ден на българската азбука, просвета и култура.
   Дата на публикуване: 25.05.2022 г.
   Повече информация...   Поздравителен адрес от кмета на община Кубрат Алкин Неби по случай 24 май - Ден на българската просвета и култура и славянската писменост и Ден на Кубрат
   Уважаеми учители и ученици,
   Уважаеми просветни и културни дейци,
   Скъпи жители на Община Кубрат,
   Днешният ден не е просто един от официалните ни празници.
   Това е Денят на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, и ден на град Кубрат!
   Дата на публикуване: 24.05.2022 г.
   Повече информация...   Програма за 24 май – Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост и Ден на Кубрат
   Община Кубрат най-любезно кани просветните и културни дейци, учители, ученици и абитуриенти, обществени организации и всички граждани на град Кубрат да се включат в празничната програма по повод 24 май - Ден на българската просвета и култура и на славянската писменост и Ден на Кубрат.
   Дата на публикуване: 23.05.2022 г.
   Повече информация...   Кубрат бе домакин на ретро автомобилен парад
   И тази година по повод Майските празници в община Кубрат традиционният парад на ретро автомобили се проведе при широк обществен интерес от стотици жители и гости на лудогорския град. Участниците в Кубрат бяха 130 и от цялата страна. Изданието на парада е шесто, като поред трябваше да е седмо, но поради по-рано наложените ограничения, заради коронавирусната пандемия, той се проведе за шести път на площад „Възраждане“ в лудогорския град.
   Дата на публикуване: 23.05.2022 г.
   Повече информация...   С много песни и танци, цветни и щури забави малки и големи отпразнуваха 50 години ДГ „Щастливо детство“ в Кубрат
   Под топлите лъчи на майското слънце, богато украсеният с пъстри балони и празнична украса двор на Детска градина „Щастливо детство“ в град Кубрат, посрещна десетки гости и много малчугани на празнична забава и концерт по повод рождения ден на детското заведение в лудогорския град, което на 18 май 2022 г. навърши петдесет години от своето откриване.
   Дата на публикуване: 23.05.2022 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър