Пресцентър

   Покана за публично обсъждане на Проектобюджет 2018 г.
   Кметът на oбщина Кубрат на основание чл. 84, ал. 6 от Закона за публичните финанси и чл. 22 ал. 1 и ал. 2 от Наредба №12 за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности и за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на общинския бюджет, кани жителите на Община Кубрат, представители на бизнеса, НПО и цялата общественост на 22.12.2017 г. от 14:00 ч в Ритуалната зала на читалище „Св. св. Кирил и Методий“ на Община Кубрат на публично обсъждане на проекта за бюджета за 2018 г. на Община Кубрат.
   Дата на публикуване: 12.12.2017 г.
   Повече информация...   Грейнаха светлините на голямата коледна елха в Кубрат
   С многоцветна заря и със запалване на коледните светлини в Кубрат стартираха празничните събития, посветени на коледните и новогодишните празници. На тържеството в лудогорския град присъстваха председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, кметът Алкин Неби, зам.-кметът Орхан Мехмед, служители в общинската администрация, самодейци от местното читалище, десетки елфи, снежанки и граждани.
   Дата на публикуване: 12.12.2017 г.
   Повече информация...   С коледни срещи, богата превантивна програма, кръгли маси по значими теми и отличия от национални конкурси МКБППМН изпраща 2017 г.
   По традиция в празничния месец декември МКБППМН организира коледни срещи за деца в конфликт със закона преминали успешно през корекционно-възпитателна работа с обществен възпитател и за доброволците-участници в превантивните дейности на комисията през годината.
   Дата на публикуване: 11.12.2017 г.
   Повече информация...   Започна събирането на средства за изграждане на паметник на хан Кубрат в град Кубрат
   Идеята за изграждане на паметник на хан Кубрат в град Кубрат постепенно намира все повече привърженици в цялата страна. Инициативата бе на СНЦ „Гражданско сдружение Кубрат“ в града. За дарителската кампания спомага и обявеният от община Кубрат и инициативен комитет национален конкурс за идеен проект за паметник на хан Кубрат.
   Дата на публикуване: 11.12.2017 г.
   Повече информация...   В Кубрат откриха изложба-базар на ръчно изработени свещи
   Изложба-базар „Коледни светлини“ на ръчно изработени свещи, рисунки върху стъкло и апликации, беше открита в спортната зала в Кубрат. Сред гостите на събитието бяха кметът на oбщина Кубрат Алкин Неби, неговият заместник Орхан Мехмед, директорът на Дирекция „СА“ при Община Кубрат Стефан Калинов и н-к отдел „Просвета, култура и ТО“ Здравко Вутов.
   Дата на публикуване: 07.12.2017 г.
   Повече информация...   Образователна среща по случай Световния ден за борба със СПИН
   По случай Световния ден за борба със СПИН на 04.12.2017 г., в „Център за предоставяне на услуги за ранно детско развитие – гр. Кубрат“ беше проведена образователна среща.
   Дата на публикуване: 06.12.2017 г.
   Повече информация...Архив Пресцентър